Mad Clip πεθανε

Όλα έγιναν στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ο 34χρονος τράπερ που νωρίτερα βρισκόταν σε γάμο φίλων του έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως σε δένδρο. Η δημοφιλής ιστοσελίδα έκανε λοιπόν.


Rabstgidog8szm

Πέθαναν τον Mad Clip photos Ένα μεγάλο λάθος της Wikipedia θέλει τον δημοφιλή ράπερ Madclip νεκρό.

Mad clip πεθανε. Η εταιρεία και η μάνατζέρ του που παντρεύτηκε αποχαιρετούν τον τράπερ Η αλλαγή στα social media της δισκογραφικής του. 1 Huidig ingevulde teksten en vertalingen. Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα που οδηγούσε καρφώθηκε σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

H ηλικία του Mad Clip περνάει ακόμη και του Snik. Mad Clip Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός τράπερ Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειαστούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι γνωστό ότι αγαπούσε την.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Λία. Ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο απαθανατίζεται το αυτοκίνητο του Mad Clip αλλά και τo Audi με τις κίτρινες πινακίδες που αναζητείται από τις Αρχές λίγο πριν. O προφητικός στίχος στο τραγούδι Gucci Αν πεθάνω αύριο Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του πολύ αγαπητού στο κοινό ράπερ Mad Clip.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού από το διαλυμένο αυτοκίνητο διήρκησε. In 2019 in samenwerking met artiesten als Light Toquel FY en Sin Boy. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ mad clip panik records ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ Mad Clip.

Tagged MAD CLIP ΠΕΘΑΝΕ Mad Clip. Τα MAD Video Music Awards είναι ετήσια ελληνικά βραβεία μουσικών βίντεο που διοργανώνονται από το 2004 από τον τηλεοπτικό σταθμό MAD TVΤο δικαίωμα. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε περίπου στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός τράπερ Mad Clip.

Ο λόγος για τον Tus και τον Mad Clip η διαμάχη των οποίων έχει ξεπεράσει. ΠΕΘΑΝΕ MAD CLIP ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ δύο από τους πιο γνωστούς εκπροσώπου της ελληνικής ραπ σκηνής με τον έναν να ακολουθεί το δρόμο της δικαιοσύνης.

ΕΛΛΑΔΑ MADCLIP ΠΕΘΑΝΕ. Ελλάδα Νεκρός ο ράπερ Mad Clip - Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη. Ο Mad Clip ανήκε στη δισκογραφική εταιρία Capital music ενώ συνεργάστηκε με πολλά διάσημα ονόματα της ελληνικής τραπ-ραπ σκηνής όπως Light Snik Sin Boy και Ypo και τις γνωστές τραγουδίστριες Ελένη Φουρέιρα Ζόζεφιν.

Ο Mad Clip βρισκόταν στον γάμο φίλου και συνεργάτη λίγη ώρα πριν από το σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης 02092021 που του στοίχησε τη ζωή. Zo voegde Mad Clip zich bij Capital en is sindsdien een van de beroemdste artiesten van de Griekse rapscene met nummers als Dealer Megistanas en Kinitro en met zijn twee albums O Amerikanos LP in 2017 en Super Trapper. Έκλαιγε με λυγμούς και ακούγεται να λέει πάει πάει.

Μάλιστα ο αριθμός θα σας τρελάνει αφού δεν του φαίνεται καθόλου εμφανισιακά. O Mad Clip ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της ελληνικής τραπ μουσικής σκηνής με χιλιάδες θαυμαστές και δεν υπήρχε νυχτερινό κέντρο που να μην παίζει ξανά και ξανά τις μεγάλες του επιτυχίες. Στο σημείο της τραγωδία βρέθηκε και ο φίλος του Mad Clip και ράπερ Light ο οποίος ραγίζει καρδιές.

O Mad Clip ανέβασε στα stories του στο Instagram τη στιγμή που το ζευγάρι των νεόνυμφων έφτανε στη δεξίωση και ευχόταν τα καλύτερα στον συνεργάτη του και τη σύζυγό του.


W7pzzvjc7sut M


Apisteyto To Wikipedia Pe8ane Ton Madclip Fthis Gr


Apisteyto To Wikipedia Pe8ane Ton Madclip Fthis Gr


Sok Paroysiasan Ton Mad Clip Nekro Layout


Px4j9ljxacyh8m


Kekwu0st Gg1wm


4gig46uwvq3zmm


Rb Nssf3icaeim


4gig46uwvq3zmm


D5ayjlvwf8sqpm


Oqzf 9h4nfwp9m


Vs7gp4xrz3yyvm


2gtystmj6kowjm


Kq Mzl Kle1gym


Kbkeidjith4wbm


Yd0cabshge3ixm


G Jyaiairk0itm


Kekwu0st Gg1wm


Kekwu0st Gg1wm

close